/ Nyheter

Finalister til årets eventyrer 2016

Juryleder Aleksander Gamme oppfordrer publikum til å stemme fram sin favoritt.

Sist oppdatert: 12. oktober 2016 kl 10.39
Lesetid: 2 minutter

Juryen takker for alle innkomne forslag til prisen årets eventyrer. 

– Også i år er det en svært sammensatt finalegruppe, og juryen har hatt et svare strev i å prøve å vurdere ut fra svært ulike kriterier. Samtidig er det er positivt problem, et eventyr skal eller bør ikke enkelt plasseres i kategorier. Det ligger i eventyrets natur, sier juryleder Aleksander Gamme.  

Nå kan publikum kan være med på å heie fram sine favoritter, som blir tillagt vekt når juryen skal kåre en vinner. Følg med på utemagasinet.no framover for å bli bedre kjent med finalistene. 

Nytt av året er en egen klasse for Årets Rookie, der de med stor eventyrlyst og lite erfaring har mulighet til å vinne utstyrs- og reisegavekort for å komme seg på nye eventyr. Blant disse er det opp til juryen å utnevne en vinner, det blir ingen enkel oppgave for juryen. 

– Det er her de fine premiene ligger. Vi ønsker å løfte frem unge og uredde eventyrerspirer, og vi har en fin og svært interessant bukett å velge mellom. Det blir bare en vinner, men det skal det skal bli artig å følge alle disse på veien videre, sier Gamme.  

Årets Eventyrer er en hederspris som ble opprettet i 2015. Prisen er et samarbeid mellom Hvitserk, Fjellsport.no og UTE og deles ut under Hvitserk Ekspedisjonsfestival på Kobberhaughytta 5. november.

Dette er årets finalister

Dette er finalistene til Årets Rookie 

Publisert 12. oktober 2016 kl 10.39
Sist oppdatert 12. oktober 2016 kl 10.39
annonse
Relaterte artikler
annonse

Utemagasinet.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalist: Gunhild Aaslie Soldal | Tips til redaksjonen

Kommersiell leder: Alexander Hagen