/ Turmat

Test av Summit to Eat turmat

Gammel kjenning i ny drakt og nytt navn: Summit to Eat er det nye varemerket til den britiske turmateksperten European Freeze Dry. Vi fikk teste Pasta Bolognaise, Kylling Tikka, og Vegetable Chipotle Chili with Rice.

Sist oppdatert 1. september 2017 kl 09.33
European Freeze Dry Summit to eat

Pris: 99 kroner
Nett: www.summittoeat.com
Testet: Pasta Bolognaise, Kylling Tikka, og Vegetable Chipotle Chili with Rice

Summit to Eat er det nye varemerket til den britiske turmateksperten European Freeze Dry, som tidligere gikk under navnet Mountain House.

Summit to Eat har redesignet og tilpasset sortimentet til det norske markedet, med flere spennende nyheter og ny forpakning.

Allerede abonnent?  
Bestill abonnement og få tilgang til artikkelen.

Alle abonnement gir full tilgang til hele vårt digitale univers. Det inkluderer UTE,

Terrengsykkel, Fri Flyt, Klatring, Landevei og Jeger sine nettsider, app og e-magasin.

1 måned
Digital tilgang til 6 nettsider
Papirutgaver av Fri Flyt
Lavest månedspris
Abonnementet fortsetter å løpe etter bindingstiden inntil du selv sier det opp
3 måneder
Digital tilgang til 6 nettsider
Papirutgaver av Fri Flyt
Lavest månedspris
Abonnementet fortsetter å løpe etter bindingstiden inntil du selv sier det opp
12 måneder
Digital tilgang til 6 nettsider
Papirutgaver av Fri Flyt
Lavest månedspris
Abonnementet fortsetter å løpe etter bindingstiden inntil du selv sier det opp
Betal smartere med Klarna.

Abonnementene fornyes automatisk og kan sies opp når som helst, men senest før perioden utløper.

Utemagasinet.no er friluftsfolkets nettsted. Gjennom grundige utstyrstester, turreportasjer, og intervjuer med aktuelle friluftsprofiler får du inspirasjon og tips til dine egne turer.

Les mer om våre abonnement

Har du spørsmål?

Vi svarer raskt på mail.

annonse
Relaterte artikler
annonse

Utemagasinet.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo | Tlf: 21 95 14 20

Ansvarlig redaktør: Erlend Sande | Nyhetssjef: David Andresen Vesteng  | Journalist: Gunhild Aaslie Soldal | Tips til redaksjonen

Kommersiell leder: Alexander Hagen | Daglig leder: Anne Julie Saue