Snowmule 25 l

Pris: 1899 kr
www.snowmule.com

Om du skal i slalåmbakken eller en tur på langrennsski, kan Snowmule være redningen. Den kombinerer ryggsekk med to slepestropper, som lar et eller to barn henge etter om det røyner på. Stroppene tåler inntil 45 kilo hver, og når de ikke er i bruk trekkes de automatisk inn igjen i sekken. Sekken har også festestropper nok til å frakte med to par ski og tre par staver, i tillegg til løkker med karabinkroker til hjelmer og annet, som letter turen eksempelvis frem og tilbake til heisen. Innvendig er sekken utstyrt med en myk lomme til skibriller, et stort hovedrom og en ekstra ytterlomme. Der er det også et lite rom med plass til verdisaker. På magebeltet er det en liten lomme for småting – om enn litt liten til mobilen – og det er to utganger til drikkesystem.

Annonse

Sekken fungerer helt supert til det meste. Som en vanlig ryggsekk er den helt ok, med et bæresystem som lar deg justere både skuldrestropper og brystspenne. Som ryggsekk til å ta med deg barna er den genial. Selv med to barn bak letter den jobben bortover, når du får ha armene fri. Håndtakene på slepestroppene kunne vi gjerne hatt litt breiere for de minste barna, som sliter litt med å få tak med votter. Vi kunne gjerne tenkt oss tauene litt lengre, da barnets ski går helt oppi dine egen om du prøve rå gå normalt på langrenn. Stavholderne er litt knotete å håndtere, og kunne gjerne vært gjort på en enklere måte.

Snowmule er med på å øke motivasjon for både barn og voksne, når man vet at transportetappene går litt lettere med en nødløsning lett tilgjengelig. Vi fryktet at barna fra nå av kun ville henge bak, og ikke gå selv, men det har vi sluppet unna. Du får sekken i 25 l og 15 liter. 

+ Genial løsning
+ God plass

- Litt kort tau
- Trange stavholdere