La Sportiva Helios SR

Lette løpesko for terrenget. UTEs testpanel kåret denne til best i test tidligere i år og uttalte blant annet dette om skoen:

"Samlet sett ble dette skoen vi fikk aller mest lyst til å ta med på nye løpeturer, både i skogen og på fjellet."

Pris: 1799,-

www.lasportiva.com

Icebreaker Chase Beanie

Tynn lue i merinoull for de kaldere løpeturene. Merinoull er mykere, mer elastisk og holdbar enn vanlig ull og Icebreaker garanterer at ulla er mulesingfri.

Pris: 299,-

www.icebreaker.com

Osprey Talon 11

En klassiker blant lette ryggsekker. Har egen lomme for drikkesystem og passer perfekt til både løping, sykling og gåturer. Finnes i egen damevariant som heter Tempest.  

Pris: 999,-

www.oslosportslager.no

Petzl Nao+ hodelykt 

Petzl Nao+ er en kraftig hodelykt med lysstyrke opp til 750 lumen. Den endrer automatisk lysstyrken fra 15 til 750 lumen etter omgivelsene, noe som sparer deg for batteri og lar deg være ute lengre.

Pris: 1699,-

www.fjellsport.no

Yaktrax Run brodder

For de som ikke ønsker å investere i rene vinterpiggsko, er løpebrodder en god løsning. Yaktrax Run er spesielt designet til løpesko, noe som gir deg muligheten til å løpe med dine favorittsko selv på vanskelig og glatt underlag med snø og is. 

Pris: 425,-

www.loplabbet.no

Devold Running shirt

 

Devold har laget en egen løpekolleksjon i merinoull med blant annet denne langermede trøyen. Et anvendelig plagg året rundt. Finnes både til dame og herre.

Pris: 799,-

www.devold.com