Med 48 dokumentarer, spillefilmer og kortfilmer og 10 foredrag fra inn-og utland, har publikum hatt nok å gjøre. Filmen det var knyttet størst spenning til var den norske actionthrilleren Cave fredag kveld. 

– Forholdene under visningen var som håpet på, med lite vind og stjerneklar himmel. Det er helt spesielt å sitte blant hundrevis av andre dunkledde festivalgjengere og skvette av de samme situasjonene, sier festivalsjef Maritha Bjørnbeth. 

Annonse

Fjellfilm er ikke bare film og foredrag. Det er også tur, kurs og naturglede. Regn og tidvis tåke la ikke noen demper på Fjellfilm-publikummet.

I år kunne festivaldeltakerne velge mellom rolige turer langs Gjendevannet til kart og kompass-kurs, breturer, juving og multisportkonkurranse.  

– Vi ønsker å inspirere til et aktivt friluftsliv. Jeg tror mange sitter hjemme, ser filmer som vi viser her, og tenker at de skulle vært der selv. På Fjellfilm sitter man foran lerretet midt i hjertet av Jotunheimen, og kan snøre på seg fjellskoene og utforske naturen rundt så fort rulleteksten kommer, sier Bjørnbeth.

Se Fjellfilmen 2016:

Se flere bilder fra helga!