ÅRETS EVENTYRER 2016

• Hedersprisen Årets Eventyrer ble for første gang utdelt i 2015. Prisen skal motivere, anerkjenne og utfordre. Kandidater til Årets eventyrer vil favne bredt, fra personer som har vært på sitt livs største eventyr, fremadstormende eventyrere, eller personer som har vært en sterk drivkraft for andre til å bryte nye grenser og oppleve nye horisonter.

• I tillegg til en hovedvinner kåres også en «rookie» som vinner et reisegavekort (verdi 20.000,-) fra Hvitserk og utstyrsgavekort (verdi 20.000,-) fra Fjellsport.no

• Prisen er et samarbeid mellom Fjellsport.no, Hvitserk og UTE og deles ut på Hvitserk Ekspedisjonsfestival på Kobberhaughytta 5. november. 

Her er finalistene

Stem på din favoritt!  

Teodor Glomnes Johansen

ALDER: 25
FRA: Oslo
JURYEN SKRIVER: Begynte sin ekspedisjonskarriere tidlig med kryssing av Antarktis i 2011/2012. Forsøkte å bestige Everest i både 2014 og 2015, men ble stoppet av blant annet det katastrofale jordskjelvet. Bestemte seg i år for en klassisk skiekspedisjon, Spitsbergen på langs. Før avreise må makker melde pass, og en gammel klassekamerat reddet på kort varsel eventyret.