Dronning Sonjas honnørmarsj – se filmen!

Målet var å gå på ski fra Hardanger til Slottsplassen i Oslo for å overrekke en invitasjon til Dronningen. Her er filmen om den legendariske turen.

Sist oppdatert: 16. april 2021 kl 13.18
dronning sonjas honnørmarsj
DRONNING SONJAS HONNØRMARSJ: Deler av ekspedisjonslaget som gikk fra Hardanger til hovestaden.
Lesetid: 1 minutter

Fjellveien fra Lofthus i Hardanger ble en god langtur for de 11 karene, som startet 4. mars. De 11 karene startet med Dronningstien i Lofthus, med fjellski og pulk. Derfra gikk de videre over Hardangervidda til Geilo, med mål om og videre sørover til Noresund, og den siste biten gjennom Krokskogen og Nordmarka, før sjarmøretappen mot Slottet.

Underveis hadde de planlagt å bruke ni dager, og da vi snakket med ekspedisjonsleder AK Glück-Teigland før avreise, var det en viss spenning knyttet til været over fjellet.  

Turfølget bestod av Bjørnar Fykse, Eirik Sæbø Nilsen, Morten Laupsa-Borge, Odd Arne Botnen, Knut Skinnes, Are Opstad Sæbø, Arne Lunestad, Terje Langeland, Kjartan Bergsvåg, Asgaut Valland og AK Glück-Teigland.

Prosjektet er en del av Hardanger Musikkfest.

Se filmen

 Foto/klipp: Terjer Valen Høihjelle
Musikk: Svein H. Giske - Dronning Sonjas Honnørmarsj

Publisert 16. april 2021 kl 13.18
Sist oppdatert 16. april 2021 kl 13.18
annonse
Relaterte artikler
annonse

Utemagasinet.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalist: Gunhild Aaslie Soldal | Tips til redaksjonen

Kommersiell leder: Alexander Hagen