Real Pulled Pork med crisp coleslaw

Noen vil hevde at en pose med Real Turmat aldri kan bli festmat. Men det kan det, selvsagt. Her er et enkelt forslag som kan egne seg for både korte og lengre turer.

Sist oppdatert: 28. november 2023 kl 07.00
real turmat pulled pork med crisp coleslaw
RETT FRA PANNA: God turmat trenger ikke å være komplisert. Foto: Sigurd Ekeli Grimsby
Lesetid: 2 minutter

Hvert år blir det gått turer uten verken mål eller mening om å fiske, jakte eller sanke noe som helst spiselig. Sulten vil likevel kunne melde seg, og da må man ha planlagt litt. 

En pose med Real kan være både nødproviant og dagens hovedmåltid. Ikke tar disse posene særlig plass i sekken, og lite veier den. Men billig er det jo ikke i lengden.  

Allerede abonnent?  
Bestill abonnement og få tilgang til artikkelen.

Alle abonnement gir full tilgang til hele vårt digitale univers. Det inkluderer UTE,

Terrengsykkel, Fri Flyt, Klatring, Landevei og Jeger sine nettsider, app og e-magasin.

1 måned
Digital tilgang til 6 nettsider
Papirutgaver av Fri Flyt
Lavest månedspris
Abonnementet fortsetter å løpe etter bindingstiden inntil du selv sier det opp
3 måneder
Digital tilgang til 6 nettsider
Papirutgaver av Fri Flyt
Lavest månedspris
Abonnementet fortsetter å løpe etter bindingstiden inntil du selv sier det opp
12 måneder
Digital tilgang til 6 nettsider
Papirutgaver av Fri Flyt
Lavest månedspris
Abonnementet fortsetter å løpe etter bindingstiden inntil du selv sier det opp
Betal smartere med Klarna.

Abonnementene fornyes automatisk og kan sies opp når som helst, men senest før perioden utløper.

Utemagasinet.no er friluftsfolkets nettsted. Gjennom grundige utstyrstester, turreportasjer, og intervjuer med aktuelle friluftsprofiler får du inspirasjon og tips til dine egne turer.

Les mer om våre abonnement

Har du spørsmål?

Vi svarer raskt på mail.

annonse
Relaterte artikler
annonse

Utemagasinet.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalist: Gunhild Aaslie Soldal | Tips til redaksjonen

Kommersiell leder: Alexander Hagen