Episodene er en del av Fri Flyt-serien «På naturens premisser» - som ble publisert i 2015/2016

Det finnes gode teltplasser og dårlige teltplasser. Brødrene Markus og Inge Wegge har nok opplevd begge deler, men med god planlegging og bruk av en håndfull tommelfingerregler blir opplevelsene stort sett så gode som de gitte forholdene.

I morgen åpner Friluftshuset på Sørenga. Les om det her: Buldring, klatring og kajakk på Sørenga

I episoden under finner gir Wegge-brødrene deg tipsene du trenger for å finne en optimal teltplass.

LES OGSÅ: Eventyrjenterfestival, trivselshaner og Randi Skaug

Og når du først er på tur trenger du jo også noen tips til teltkos. I episoden under får du tips og triks til hvordan få best mulig teltkomfort, hvordan lage morsomme teltspill og selvfølgelig et romantisk supertriks! Sjekk episoden under:

Om brødrene Wegge

Deres korstog mot forbrukersamfunn og forurensning begynte lenge før Inge gjorde etternavnet kjent gjennom prosjektet Nordfor sola, der han og Jørn Nyseth Ranum fant seg en strand i Lofoten hvor de overlevde på utgått mat og bygget hus av drivved og søppel. Prosjektet ble til en film som har høstet mer enn 20 internasjonale priser. Senere kom storebror Markus og Håkon også i fokus med prosjekt Bjørnøya. Konseptet var i samme ånd, med mål om å leve mest mulig av naturen. Lek, surf, klatring, ski og snowboard sto på agendaen med et alvorlig bakteppe av miljøvern. Også denne ekspedisjonen ente opp på kino. Filmen heter Bjørnøya.

Likte du disse episodene? Se alle her: «På naturens premisser»

God tur – og nyt helgen!