I denne utgaven kan du bli med på topptur i midnattssol i Tromsø, lese om ekspedisjonsfareren Aleksander Gamme som gikk frem og tilbake til Sørpolen alene, og lære å blogge direkte fra fjellturen du legger ut på. Blant annet!

Vil du slippe å løpe til butikken når neste utgave av Norges sprekeste friluftsblad kommer i salg, bør du bestille abonnement her.

Annonse

Her er noe av det du kan lese om i denne utgaven av UTE:

SVINGER I MIDNATTSSOL: Tromsø er en av de flotteste og mest praktiske byene å bo i om du er glad i toppturer. Her finner du gode skitopper i kort avstand fra byen, og vi guider deg til noen av beste turene.

ALEKSANDER GAMME: Han har fullført verdens lengste skitur, tur/retur Sydpolen. Nå kommer han i Guinness rekordbok, men først får du han i UTE.

VILLMARKEN I SAREK: Langt fra folk og langt fra alt. Sarek gir deg den roen du leter etter på fjelltur.

STOREBJØRN: Høvdingen blant Smørstabbtindene i Jotunheimen må være en av de aller flotteste skitoppene.

TRIATLON I SOMMER? Nyvalgt generalsekretær Dag Oliver i Norsk Triatlonforbund tipser deg om hvilke konkurranser det kan være gøy å starte med, om du snuser litt på denne formen for tur.

MAT PÅ TUR: Turmatskribenten vår Sigrid Henjum har gode alternativer til hva du skal ha i termosen.

PÅ TELTTUR MED BARN: Barn elsker å være ute. Ta de med på telttur året rundt!

DIREKTE FRA PAKISTAN: Om du noen gang kunne tenke deg å blogge fra fjellturen din, om det er ekspedisjon eller en dagstur; her lærer du hvordan du gjør det fra Spantik i Himalaya.

TESTET: Vi har testet både fem skifeller for toppturen, og ti par fjellskisko.