Fra 23. november kan du sikre deg UTE fra butikkhyllene, og det er bare å glede seg. Med et hundre-og-trettito-siders blad mellom hendene, får du ekstra mange sider med knallbra inspirasjonsstoff. Er du ikke abonnent?! Sikre deg at du får den neste utgaven rett i postkassen, abonner på ute før torsdag 3. november! 

Kjøp abonnement her!

Annonse

Her får du et lite innblikk i hva du kan lese om i neste UTE:

VINTERTUREN:
Lytt til erfarne fjellfolk er fjellvettregel nr fire. Her kan du lytte til fem av Norges aller mest erfarne vinterturfolk; Cecilie Skog, Børge Ousland, Erling Kagge, Sigrid Henjum og Randi Skaug. Få med deg alle triksene før den store vinterskituren!

HVERDAGSTOPPTUR PÅ SUNNMØRE
Likte du forsiden på denne utgaven av UTE? Brekketindene i Sunnmørsalpene glitrer forlokkende med pudder, som her etter store nedbørsmengder. Men det er mandag. Hva gjør du? Dropper alt du har å gjøre, og drar på topptur!

VIDDAVIND
Hardangervidda kan gi deg både strålende vær og fryktelig uvær. UTE tok turen over midtvinters med kite, og utfordringene sto i kø. 

SVENSKESNØ
Sverige har også litt av det hvite myke som vi er så glad i. I Jämtland finner du et vintereldorado med tidlig snø, og det er nok til alle.

SNØHETTA
Fire forsøk på fire år. Bli med UTEs skribent på en lang ferd mot topptur på Snøhetta.

FELLER I TERRENGET
I UTEs skredskole del 1 minner vi deg på farene terrenget gir i forhold til skred. Les og lær!

HØY PULS PÅ MADEIRA
Sol, sommer og pensjonister. Det var det vi trodde vi skulle møte på. Men hva sier du til aktivitetsferie med juving, dykking, surfing og sykling? Hurra sa vi!

GRØNLAND
Glem pulken. Glem de smale skiene. Glem de lange dagene på ski over verdens største øy. Ta heller med deg toppturskiene og oppdag Grønland i høyden!

TEST:
Vi har testet både hodelykter og vintersoveposer i dun!

Og som vanlig får du med deg både kjentmannstips, portrettet, matlaging på tur, overnattingstips, utstyrssaker, nyheter og enda mye mer!