Mot naturen har førpremiere på Fjellfilmfestivalen førstkommende helg, og kommer på norske kinoer fra 19. september. Filmen har for lengst blitt en snakkis fordi den åpner for de private tankene vi stort sett holder for oss selv, og er en av høstens store norske filmer.

Filmpolitiet: Terningkast 5

Annonse

Hollywood Reporter: «An excellent look at middle-aged ambivalence»

I filmen er vi med inn i hodet til Martin. Han er på en helgetur i fjellet, og vi får høre alt han tenker på. I løpet av de to dagene tar han valg som gjør at livet hans aldri kan bli det samme. Mens han løper gjennom fjellterrenget, får vi tilgang til hans innerste følelser og hemmelige fantasier, tanker han ikke ville funnet på å dele med noen. Fra hvordan man formulerer en sms til kollegaer for å unnslippe lønningspilsen – til tanker om å forlate familien og starte et helt nytt liv. At alt vil ordne seg hvis man barberer underlivet og får schwung på sexlivet igjen.

UTE har fått billetter vi kan dele ut til våre følgere:  

Det oppstår en klein situasjon når hovedpersonen Martin skal dele hytte med to jenter og han skal ta en dusj. Fortell oss den morsomste, rareste situasjonen du har havnet i på en turisthytte eller på fjellet. 

Skjermbilde 2014-09-05 kl. 13.48.32
Skjermbilde 2014-09-05 kl. 13.48.32

De beste historiene belønnes med to billetter til festpremieren på Klingenberg kino onsdag 17. september i Oslo.

Hvis du ikke bor i Oslo, får du to billetter til filmen som kan brukes på valgfri forestilling over hele landet. Vi har fått mange billetter, så her er det gode vinnersjanser. 

Send oss din historie til konkurranse@utemagasinet.no innen 15. september. 

Se trailer: