O sykkelstyre, o kjærlighet

UTE har tatt turen til Skøyen. Skøyen er nært i både tid og rom, men han vi har besøkt har mangt og meget på plakaten fra nåtid og fortid, fra rimelig fjernt til ganske nært.

Sist oppdatert: 21. august 2013 kl 13.40

Asle T. Johansen har gått over Grønland i samme utstyr som Nansen, hundre år etter. 23 år senere, gikk han til Sydpolen i samme utstyr som Amundsen, også det på dagen hundre år etter at hundesledene dro fra Fram. Skulle du ikke være overbevist, har han syklet 2000 km, Oslo – Alta uten å sove. Ja, det tar en uke. Han har syklet Oslo – Mosjøen uten å gå av sykkelen. Jorden rundt på 80 dager på sykkel og diverse andre sykkelprosjekter i blant annet Kina og Iran har han også på samvittigheten. Dette, i tillegg til to legepraksiser, at han skriver bøkene sine om natten etter at han er ferdig på jobb for dagen, skulle vel holde for å kvalifisere til et særs spennende intervjuobjekt i det neste UTEmagasinet. Gled dere til fortellinger om slit og strev, dronning Margrethes rolle i det hele, og fantastiske historier!

Skrevet: 16.05.2013

Publisert 21. august 2013 kl 13.40
Sist oppdatert 21. august 2013 kl 13.40
annonse
Relaterte artikler
annonse

Utemagasinet.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalist: Gunhild Aaslie Soldal | Tips til redaksjonen

Kommersiell leder: Alexander Hagen