Familien Rønneberg har blogget hos Utemagasinet siden i fjor sommer.

Da hadde familien tatt seg fire måneder fri for å være på tur. Den første reisen gikk rundt Norges nest største øy, Senja, i robot!

Annonse

I robåt rundt Senja

Denne sommeren planlegger familien flere gøyale eventyr som vil bli delt på Utemagasinet.no:

– Vi kommer til å dra på en lengre teltur i sommer til et området som er isolert, noe som krever god planlegging, logistikk og lange dagsmarsjer. Det kommer også til å bli mange turer til Senja for å besøke de fantastiske plassene, med forhåpentligvis godt vær.

– Og plutselig er jo høsten her, med alle de muligheter det gir, forteller Jon Rune Rønneberg.

familien rønneberg barn
TØFFINGER: Her sitter Norah (9), Jon Andreas (5) og minstemann Jørgen (3) klare for tur! Foto: Familien Rønneberg

Familen Rønneberg består av Jon Rune, kona June, Norah (9), Jon Andreas (5) og minstemann Jørgen (3). De bor på Finnsnes i Troms og er glade i både korte og lange turer i skog og mark.

Som en liten forsmak på sommerens blogging kan du se denne herlige videosnutten Jon Andreas (5). Videoen er fra da familien var på fisketur i Dividalen i Indre Troms:

– Snart sommer igjen! Bra det for nå har vi fiskefeber, og er klar for skikkelig fisketur igjen, skriver familien om fiskefilmen.

Etter fire måneders tur lærte familien Rønneberg masse. Her er 5 tips til deg som drømmer om å dra på lantur med familien: Drømmer du om å dra på langtur med familien?

Vi gleder oss til å dele Rønneberg-familiens eventyr med dere.

Ikke abonnent? Finn ditt abonnementet som passer for deg!