Test av Kovea Hard 56 – koke- og kjelesett

KOVEA Hard 56 sitt turkjøkken er størst av settene. Et koke- og kjelesett som gir mange muligheter og som krever lite plass.

Sist oppdatert: 27. juni 0222 kl 07.47
KOVEA Hard 56
Med KOVEA Hard 56 kan du lage mat til mange personer.
Kovea Hard 56

Modell: KOVEA Hard 56
Vekt: 1689 g
Pris: 849 kr
Nett: www.kovea.com
Innhold: 2,8 l kjele med lokk, 1,8 l kjele med lokk, 1 l kjele med lokk, stekepanne.
Tilbehør: Dørslag, øse, skje, tilbehørsskål, 5 små plastikkboller, 1 større bolle og 3 tallerkener.

KOVEA Hard 56 er et innholdsrikt kjelesett for matlaging til grupper opp til 5-6 personer.

Dette settet gir mange muligheter og krever lite plass.

UTE takker for turen
I løpet av året legges utemagasinet.no ned. Vemodig, ja, men satsingen vår fortsetter med enda mer fokus på bratt friluftsliv på friflyt.no. De viktigste testene og reportasjene blir med videre til Fri Flyt, så kikk innom framover.
 

Relaterte artikler

 

Utemagasinet.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen | Journalist: Gunhild Aaslie Soldal | Tips til redaksjonen

Salgssjef Fri Flyt AS: Robert Robertsen