FAKTA

Pris:  849 kr

Vekt: 229 g (S)

Dimensjon: 260 x120 cm

Pakkvolum: 9x13 cm (produsent)

Nett: seatosummit.com

skala
7/10

Vi har testet begge størrelsene.

Mindre personer vil fint kunne klare seg med den minste versjonen, men skal du ha plass til et liggeunderlag, så vi vil uansett anbefale xl-varianten, som veier 279 gram og likevel tar minimalt mer plass.

Materialet er 20 D nylon er sterkere og mer slitesterkt enn vanlig nylon ut fra samme vekt, i tillegg til at det tørker raskt. Stroppesystemet er en av de bedre i testen, solide festemekanismer som klipses i hverandre. Stroppene får plass i pakkposen, noe som gjør det lettvint å ha alt samlet på et sted.

Stroppene er ikke inkludert i prisen, men anbefales å kjøpes med. Pakkposen er så liten og lett at den er artig å pakke. Pakkposen minner om et krympet sovepose-futeral. Hengekøya føles stabil å ligge i.

Den minste og letteste omslutter deg i mindre grad når man ligger i den, sammenlignet med mange av de andre i testen. Den lysgule og lysgrå fargen gjør at du ser tvers gjennom køya, som kan gjøre det litt vanskeligere å sovne, sammenlignet med de andre køyene i testen. Til gjengjeld har du god utsikt uten at du må løfte på hodet. Oppgis å tåle 135 kilo vekt.

Ekstrautstyr som kan kjøpes i tillegg: Ultralight Hammock & Straps, myggnett, tarp, underdyne.

PLUSS
Smart festemekanisme Lett, smart pakkpose Festestroppene får plass i pakkposen
MINUS
Ingen lomme til mobil og småting som de andre Kunne vært noe lengere stropper Gjennomsiktig
VURDERING
Oppsett
Vekt
Komfort
Totalinntrykk