Test av Kovea Hard 56 – koke- og kjelesett

KOVEA Hard 56 sitt turkjøkken er størst av settene. Et koke- og kjelesett som gir mange muligheter og som krever lite plass.

Sist oppdatert 27. juni 0222 kl 07.47
KOVEA Hard 56
Med KOVEA Hard 56 kan du lage mat til mange personer.
Kovea Hard 56

Modell: KOVEA Hard 56
Vekt: 1689 g
Pris: 849 kr
Nett: www.kovea.com
Innhold: 2,8 l kjele med lokk, 1,8 l kjele med lokk, 1 l kjele med lokk, stekepanne.
Tilbehør: Dørslag, øse, skje, tilbehørsskål, 5 små plastikkboller, 1 større bolle og 3 tallerkener.

KOVEA Hard 56 er et innholdsrikt kjelesett for matlaging til grupper opp til 5-6 personer.

Dette settet gir mange muligheter og krever lite plass.

Allerede abonnent?  
Bestill abonnement og få tilgang til artikkelen.

Alle abonnement gir full tilgang til hele vårt digitale univers. Det inkluderer UTE,

Terrengsykkel, Fri Flyt, Klatring, Landevei og Jeger sine nettsider, app og e-magasin.

1 måned
Digital tilgang til 6 nettsider
Papirutgaver av Fri Flyt
Lavest månedspris
Abonnementet fortsetter å løpe etter bindingstiden inntil du selv sier det opp
3 måneder
Digital tilgang til 6 nettsider
Papirutgaver av Fri Flyt
Lavest månedspris
Abonnementet fortsetter å løpe etter bindingstiden inntil du selv sier det opp
12 måneder
Digital tilgang til 6 nettsider
Papirutgaver av Fri Flyt
Lavest månedspris
Abonnementet fortsetter å løpe etter bindingstiden inntil du selv sier det opp
Betal smartere med Klarna.

Abonnementene fornyes automatisk og kan sies opp når som helst, men senest før perioden utløper.

Utemagasinet.no er friluftsfolkets nettsted. Gjennom grundige utstyrstester, turreportasjer, og intervjuer med aktuelle friluftsprofiler får du inspirasjon og tips til dine egne turer.

Les mer om våre abonnement

Har du spørsmål?

Vi svarer raskt på mail.

annonse
Relaterte artikler
annonse

Utemagasinet.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalist: Gunhild Aaslie Soldal | Tips til redaksjonen

Kommersiell leder: Alexander Hagen