Fri Flyts webserie «Hva er det med Vågå?» ruller videre. Etter at vi i episode 1 forhåpentligvis fikk en avklaring på spørsmålet serien bygges på, skal vi nå blir bedre kjent med Backflip-kongen Dennis Risvoll. Men en kompromissløs innstilling til skikjøring og konkurranser er Dennis også kjent for å passe godt med uttrykket «Go big or go home».

Dennis er én av få norske frikjørere som har et navn utenfor Norge, og har en overbevisende merittliste med to seiere i Freeride World Tour. Den første kom allerede i 2012, da han flippet seg til seier i Røldal. Fire år måtte han vente for den neste store seieren. I østerrikske Fieberbrunn (2016) vant han igjen over verdens beste konkurranse-frikjørere. 

Saken fortsetter under bildet

Året etter seieren i Fieberbrunn var Dennis uheldig og skadet seg stygt. Favorittfjellet ble plutselig som et mareritt for Dennis. Skadene han fikk, gjorde ham sengeliggende i to måneder med store komplikasjoner som han fortsatt sliter med i dag. Denne historien blir det mer om i den siste episoden av «Hva er det med Vågå?»

I fjor ble Dennis dessuten et kjent fjes for mannen i gata etter Håvard Hanasand sin dokumentar «Heedless». Serien gikk på NRK og er en av statskanalenes mest sette dokumentarer gjennom tidene.