Har du sett filmen Ex Machina (2014) så vet du at filmen ble spilt inn i det fantastiske Juvet Landskapshotell. Lei deg inn for en helg og få en helt spesiell opplevelse både inne og ute.


På en stupbratt elvebredd, mellom bjørk og furu og kampesteiner, ligger Europas første landskapshotellet på tunet til Burtigarden på Alstad i Valldal.

Arkitektene Jensen & Skodvin ville tegne et landskapshotell som gikk i ett med naturen. Resultatet er syv små «kuber» på stylter, med glassvegger mot juvet nedenfor.

Alle rommene har en eller to vegger av glass, noe som gir spektakulær utsikt over naturen utenfor. Enkelte vil sammenlikne det med å sitte i en gapahuk – bare langt mer luksuriøst.


Er opplevelsen rå inne, er den ikke snauere utenfor. Folka som driver Juvet har særdeles god kjennskap til områdene utenfor og inviterer til skreddersydde naturopplevelser.

Og som de sier: Ei reise er berre ein omveg heim – og den som reiser, har noko å fortelje. Om sommeren kan du rafte, elvepadle, 
fjordfiske, padle kajakk, klatre og juve
.

JUVET LANDSKAPSHOTELL

Reisen dit: Juvet ligger på nordvestkysten av Norge, i Norddal kommune - halvannen times kjøretur fra Ålesund, en time fra Åndalsnes via Trollstigen, og en time fra Geiranger. Fly til Vigra, Ålesund, deretter leiebil, ca. 10 mil.
Info: Juvet.com