I nettserien Når snøen smelter – En skikjørers sommer, er det programleder Ole Kristian Strøms jobb å avsløre hva han driver med hjemme i Hemsedal når det ikke fins snø å kjøre på. Ole Kristian vet hva som skal til for å takle abstinensene. Det skal vi få se i webserien, som består av seks episoder som publiseres denne sommeren. Filmene er laget av Magnus Roaldset Furset i Tingh.

Det finnes folk som setter opp teltet midt i den 900 meter klatreruta El Capitan i Yosemite Valley eller Trollveggen i Møre og Romsdal for den saks skyld. Men det er ikke for helt vanlige mennesker - så lenge du hverken lider av høydeskrekk eller går i søvne. Det er denne.

I den aller siste episoden av Når snøen smelter drar Ole Kristian Strøm og Christine Titland på fjelltur til Veslehorn (Veslehødn). En familievennlig topptur som tar omtrent halvannen time å gå. Her kan man ta seg et bad på veien i Hødnetjende. Turen gir en fantastisk utsikt over store deler av fjellene rundt sentrum av Hemsedal. For ikke snakke om det 140 meter høye fossefallet Hydnefossen. 

Saken fortsetter under bildet

SER DU TELTET? Helt ute på tuppen av Kjerringkjeften i Hemsedal setter Ole Kristian Strøm og Christine Titland opp teltet sitt. i
SER DU TELTET? Helt ute på tuppen av Kjerringkjeften i Hemsedal setter Ole Kristian Strøm og Christine Titland opp teltet sitt. i

På turen får Ole Kristian et innfall om å sette opp teltet på selveste Kjerringkjeften. Om du ikke lider av høydeskrekk eller går i søvne, må det være innafor å plassere denne overnattingsplassen som en av de aller mest spektakulære teltplassene vi kjenner til - for (ganske) vanlige mennesker.