Salomon S/Race Skin

 

Med felleski trenger du aldri mer å tenke på skismøring. Salomon S/Race Skin ble testvinner i UTEs ferske felleskitest, hvor det blant annet ble uttalt:

"En svært god ski som gir deg mye av den samme skifølelsen som på vanlige klassisk-ski. Den krever litt skiferdigheter og trøkk i frasparket for å få maksimalt feste, men det gjør samtidig at man får svært godt slipp og god glid. Når man står og staker, merker man ikke at man har feller under." 

Pris: 6900,-

www.salomon.com

Rottefella Impulse Alpha

Rottefella driver ikke bare med skibindinger, de har også en egen utendørs treningskolleksjon. Impulse Alpha er en varm treningsjakke med ekstra isolasjon på overkroppen og ull på ermene. Finnes både til dame og herre.

Pris: 1999,-

www.rottefella.no

Swix Round Wall Thermometer

Skal du først smøre ski kan et veggtermometer øke sjansen for at du treffer riktig. Obligatorisk på hytteveggen.

Pris: 399,-

www.swix.no

Lill Sport Lobster

Hold hendene varme under skituren. Lobster er en foret trefingret vott med vindtett overside. Forsterkninger mellom hånden og tommelen. 

Pris: 699,-

www.lillsport.com 

Mr.Gripy

Om du ikke har plass til en smørebukk, men gjerne skulle preparert skiene mer enn bare i hånda, kan Mr.Gripy være løsningen. Her får du lagt fra deg skiene uten at de sklir. Har du alpinski kan du også legge de på kant for å slipe stålkanter.

Pris: 799,-

www.happynorwegian.no