Devold Svalbard sweater high neck

 

Denne tykke ullgenseren fra Devold fungerer både som mellom- og ytterplagg i kaldt vær. Er man litt frossen av seg er den også ypperlig å krype inn i innendørs. Laget av ull fra norske sauer. Unisex-størrelser. 

Pris: 1199,-

www.devold.com

Primus Tennstål

 

Med tennstål i sekken får du alltid fyr på primus og bål, uansett vær og vind - og bushcraft-faktoren er langt høyere enn med fyrstikker.

Pris: 149,-

www.primusshop.no

Amok Draumr 3.0

Ta soving i hengekøye et steg videre med denne hengekøyen fra norske Amok Equipment. I denne kan du ligge helt flatt, men den har også et såkalt øl-modus som gjør at du kan sitte oppreist. Myggnett er integrert.

Pris: 2699,-

www.amokequipment.no

Patagonia P-6 Logo Trucker

En kul caps blir aldri feil!

Pris: 349,-

www.patagonia.com

Solo Stove Lite

Et miljøvennlig alternativ til fyring med bensin og gass, når du skal lage mat på tur. Med Solo Stove trenger du bare kvister, kongler og annen biomasse. Den har høy effekt og produserer lite røyk.

Pris: 1199,- inkludert kjele på 9.dl

www.speidersport.no

Varg Sarek Lång Dunhood

Lang dunjakke for lange dager utendørs. Fungerer også som et deilig plagg å krype inn i etter en intensiv treningsøkt på kalde dager. Dunen er RDS-sertifisert, noe som betyr at dunen kan spores, dyrene har ikke blitt tvangsforet og dunen har ikke blitt plukket fra levende dyr. Finnes til både dame og herre.

Pris: 4900,-

www.vargclothes.com

Har friluftsentusiasten alt han trenger? Gi han/henne en turinvitasjon i julegave.