Noe går aldri av mote, og Marius`n må nesten være med. Mariusmønsteret ble designet av Unn Søiland i 1953, og ble oppkalt etter slalomkjører, krigshelt og skuespiller Marius Eriksen. Du får den i flere ulike farger, og herre- og dameversjon.
Pris: 999 kr
www.aclima.no

Fjällräven Övik Knit

Mønsterstrikket genser i myk varm ull. Rund hals, ettersittende, og med forsterkninger på albuene. DU får den i ulike farger, og herre- og damemodell. 
Pirs: 1599 kr
www.fjellrevenshop.no

Stormberg Nordby hettegenser

Nordby ullgenser er en myk og behagelig strikkegenser med god isolasjonsevne. Genseren kan brukes som et godt mellomlagsplagg på kalde dager eller en god og varm genser inne.
Pris: 399 kr
www.stormberg.no

Ulvang Rav ullgenser

Varm og behagelig ullgenser med høy glidelåshals. Egner seg som et isolerende mellomlag på tur, eller komfortplagg på kalde dager.
Pris: 999 kr
www.ulvang.no

Dale of Norway Frostisen

Friskt design med iskrystaller, som inkluderer den tradisjonelle åttebladsrosen. Det hvite garnet er smussavstøtende.
Pris: 1999 kr
www.daleofnorway.no

Devold Alnes

Opprinnelig ble disse genserne laget for fiskere og andre arbeidere som ble utsatt for det barkse klimaet langs norskekysten. I dag har de blitt populære mellom- eller ytterplagg i kaldt vær.
Pris: 1199 kr
www.devold.no

Devold Svalbard

Pris: 999 kr
www.devold.no

Bergans Ulriken 

Tykk ullgenser i myk og behagelig merinoull. Den har ekstra høy krage med beskyttelsesklaff som forhindrer gnaging mot haken. Bruk den alene eller som varmeforsterkning under en skalljakke.
Pris: 1200 kr
www.bergans.no

Smartwool Dacono Funnel Neck

Ullgenser fra smartwool, som fungerer fint som mellomplagg eller deilig innegenser. 
Pris: 150 $
www.smartwool.no