Turstekepanner til primus og bål

Stekepannen er en vesentlig del av turkjøkkenet. Turvanene dine avgjør hvilken som passer best for ditt bruk. Lettest mulig, eller med høye kanter? Vi har testet en rekke ulike turstekepanner.

Sist oppdatert 1. oktober 2023 kl 14.02
valg av turstekepanne
STEKEPANNE TIL TUR: En brukbar stekepanne er alfa og omega når du skal lage mat på tur. Foto: Kristoffer H. Kippernes

Stekepanner til tur har som regel tynnere bunn og tåler derfor mindre varme enn stekepanna du bruker på kjøkkenet.

Tynn bunn gjør også at stekepannene har lett for å konsentrere varmen på midten, mens de med tykkere bunn fordeler varmen jevnere, noe som gjør at er litt forskjell på turstekepannene.

Vi synes også at noen av stekepannene med tynn bunn håndterer likevel varmefordelingen bedre enn andre.

Vi har testet stekepanner for tur og friluftsliv som kan brukes på primus, bål, primus og begge deler.

Allerede abonnent?  
Bestill abonnement og få tilgang til artikkelen.

Alle abonnement gir full tilgang til hele vårt digitale univers. Det inkluderer UTE,

Terrengsykkel, Fri Flyt, Klatring, Landevei og Jeger sine nettsider, app og e-magasin.

1 måned
Digital tilgang til 6 nettsider
Papirutgaver av Fri Flyt
Lavest månedspris
Abonnementet fortsetter å løpe etter bindingstiden inntil du selv sier det opp
3 måneder
Digital tilgang til 6 nettsider
Papirutgaver av Fri Flyt
Lavest månedspris
Abonnementet fortsetter å løpe etter bindingstiden inntil du selv sier det opp
12 måneder
Digital tilgang til 6 nettsider
Papirutgaver av Fri Flyt
Lavest månedspris
Abonnementet fortsetter å løpe etter bindingstiden inntil du selv sier det opp
Betal smartere med Klarna.

Abonnementene fornyes automatisk og kan sies opp når som helst, men senest før perioden utløper.

Utemagasinet.no er friluftsfolkets nettsted. Gjennom grundige utstyrstester, turreportasjer, og intervjuer med aktuelle friluftsprofiler får du inspirasjon og tips til dine egne turer.

Les mer om våre abonnement

Har du spørsmål?

Vi svarer raskt på mail.

Foreslått innhold

mac and cheese turmat
Inspirasjon

Turmat

Kjelesett, kokesett, kjele- og kokesett
Test av kjele- og kokesett

Kjele- og kokesett

Utemagasinet.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalist: Gunhild Aaslie Soldal | Tips til redaksjonen

Kommersiell leder: Alexander Hagen