Eagle Hot Pan steikepanne i aluminium er stor, og rommer hele to liter.
Den har non-stick-belegg som gjør det lettere å unngå at maten brenner seg, samt at den er enkel å rengjøre.
I tillegg har den lokk med ventil som kan åpnes og lukkes, som også kan brukes som serveringsfat.
Håndtakene er sammenleggbare, kan tas av ved transport, og de fungerer også som opphengsbøyler over bålet.
Denne kan brukes både til primusen, mulitfuel- og rødspritbrennere, og som bålpanne.
Og det er på sistnevnte den virkelig kommer til sin rett. Det er veldig greit å ha en stor nok stekepanne som tåler bål også, det gjør Hot Pan.
+ Stor med høye kanter
+ fungerer på ulike varmekilder
+ Følger med lokk med ventil
– Litt tung for lengre turer
Der vi tidligere har knotet med pannekaker som setter seg fast, eller som absolutt ikke vil snu seg uten å krølle seg i den lille turstekepanna, er det mye enklere i en større panne.
Hot Pan fordeler varmen godt, og de høye kantene gjør at du kan tilberede mye mat på en gang.
I praksis kan du klare deg med kun denne panna i tillegg til kaffekjelen, om du planlegger middagene riktig. Her får du fint plass til både pastaretten og kjøttgryta.
Hvis du vil ha det letteste på markedet er det andre alternativer, denne er tyngre enn de mange av de mindre stekepanne-variantene.
Men om dere er flere på tur, er dette en god løsning både for barnefamilier, venneturer og for den ivrige turkokken som gjerne lager litt ekstra. Eller til bålpanna på terrrassen eller hytta?
Volum: 2 liter, diameter: 26,5 cm, høyde: 5,3 cm
Pris: 599 kr
Vekt: 995 gram