Med hjelp fra solen 

1200034578
1200034578
Annonse

En 100 prosent soldrevet grill, med teknologi som bruker den termiske varmen fra solen til å lage mat. Solgrillen er 100% resirkulerbar, og hele produksjonsløpet er miljøvennlig. Solgrillen kan nå hele 350 grader, er 4 ganger mer effektiv enn solceller og 6 ganger raskere å varme opp enn en kulegrill. Den er sammenleggbar, laget av karbonstål og høyreflektivt slitesterkt polymer. Vekt: 14 kg og 1,3m i diameter, og du finner den hos Jernia. 

Solgrillen
Pris: 4999 kr
www.solgrillen.no

Også til barna

Bergans Ervik Youth jacket er en 3-lags skalljakke for ungdom med membranteknologi, funksjoner og egenskaper som kan matche skalljakker for voksne. Den har avtakbar, 

7921_LtAmethyst-Navy-Amethyst
7921_LtAmethyst-Navy-Amethyst

regulerbar hette med høy krage,ventilasjonsglidelåser under ermene, og formsydd albueparti for god bevegelsesfrihet. På ermene finner du borrelåsjustering, og det er vannavvisende glidelås i front, samt forlenget ryggparti. Str:128-164

Bergans ervik Jr
Pris: 1600 kr
www.bergans.no

LES OGSÅ: Fem billige kajakktips

Minilavvo 

tetlt lavvo
tetlt lavvo

Med sine 3,5 kg er den det letteste teltet i Tentipi-familien. Den har to sengeplasser pluss plass for hund og bagasje. En midtstang, et avtagbart innertelt, samt snøkappe gjør at den fungerer som året-rundt-telt. Den har store ventilåpninger med myggnett, og gjør ventileringen god og komfortabel. Lavvoens høye konstruksjon på 170 cm, gjør at fire voksne kan sitte oppreist uten problem. Tross den relativt høye takhøyden tåler det også vind. Den har stormliner, og en midtstang av flyaluminium. 

Tentipi Olivin 2
Pris: Uten innertelt: 4604 kr, 1,9 kg 
med innertelt: 7714 kr,  3,5 kg
www.tentipi.no

LES OGSÅ: 10 nord-norske fjellklassikere

Alle tider 

Lifjell lores
Lifjell lores

Denne sekken egner seg like godt til sommerturene som til vinterturene på grunn av en avtakbar nettingrygg, som kan spennes opp for å gi god lufting eller tas av for å få sekken tett på kroppen. Topplokket kan enkelt demonteres, og rulleåpningen til hovedrommet gjør at du godt kan dra på tur med lokket liggende igjen hjemme. En annen mulighet er å montere lokket på skulderreimene slik at du får en stor lomme på brystet og lett tilgang til kart, kamera, drikke eller annet. Lifjell kommer i 35L og 45L i fargene sort og blå, og veier henholdsvis 1,3kg og 1,4kg. 

Helsport Lifjell
Pris: fra 1535 kr
www.helsport.no

Retro-sko 

Lundhags
Lundhags

Heritage er fem ulike modeller som er tatt fram som en hyllest til Lundhags lange skomakertradisjon, Designet er inspirert av originale modellene, men er tilført moderne funksjoner og matrialer av høyeste kvalitet. 

Kommer høsten 2015
Lundhags Heritage
www.lundhags.se

Ny treningsenergi 

252-219 188
252-219 188

Devold Energy er utviklet for aktiviteter med høy intensitet, og fungerer godt til både utendørs og innendørs trening. Ull er bra å bruke under trening, og Energys kombinasjon av ribbestrikk og mesh forsterker ullas naturlige egenskaper; God pusteevne, god evne til å transportere fuktighet og motstandsdyktighet mot lukt. Kvaliteten har vunnet pris for godt og funksjonelt design.

Devold Energy
Pris: 499 kr
www.devold.com