VEGANSK THAI-CURRY

Real Turmat har lansert en Thai Red Curry-variant uten animalsk innhold. Vi har ikke smakt den ennå, men curryen skal være sterk og god, og kan selvsagt også nytes av curryfans som ikke er veganere. Gryteretten inneholder både kikkerter og ris og byr på 481 kilokalorier for en ferdig tilberedt porsjon. 

Annonse
Real turmat Thai red curry
Real turmat Thai red curry

Real Turmat Thai Red Curry

LES OGSÅ: Bakt potet på bål

VARME FØTTER

Har junior vokst ut av fjorårets vinterstøvler i år også? Viking er ekspert på sko for norske forhold. Espo er en juniorvariant av voksenmodellen Constrictor. De har 100 prosent vanntett og pustende GORE-TEX-membran, og varmereflekterende innleggssåler skal gi ekstra varme til føttene. Lissesystem gjør de enkle å justere, kjekt for den som er gira på å forte seg ut døra. Viking en fin guide på sine hjemmesider til hvordan du finner riktig størrelse for deres sko. 

VIKING Espo Boa
VIKING Espo Boa

VIKING Espo Boa

OPPLYSNINGSTID

I gater og lysløyper trengs ikke medbrakt lys, men det er kanskje ikke dit du har tenkt deg? PETZL Nao+ ble testvinner da UTE testet hodelykter for løping. Den lyser automatisk etter hvordan du snur hodet, og bestemmer lysmengden deretter. Med innebygd sensor justerer reactive lightning-teknologien lyset automatisk etter hvordan du snur hodet, og bestemmer lysmengden deretter. Brenntid er opptil 15 timer. Rekkevidde: 140 meter.

PETZL Nao+
PETZL Nao+

PETZL Nao+

GODE SAKER

Du vet at tennstål kan knekke? Joda, fyrstikker også. Men selv om du er en badass som klarer å få fyr på bålet med bare en fyrstikk, så riv i en pakke når du først er i gang. De fem ørene for hver eske går til Hjelpestikkefondet. De har som formål å fremme barn, eldres og handikappedes sosiale og helsemessige levevilkår. Det er hva vi kaller en god sak.  

Nitedals hjelpestikker 10 pk
Nitedals hjelpestikker 10 pk

Nitedals hjelpestikker 10 pk

FROSSENPINN?

Ingen liker å fryse. Eller rettere sagt: Du bør ikke fryse. Det er mye energi som går til spille når du fryser. Undersiden sikrer et fast grep og herdet, vannavstøtende overflate gjør disse tøflene mer robuste enn de ser ut. Til hytta, campen, til hjemme.

The North Face Men’s Nse Tent Mule III
The North Face Men’s Nse Tent Mule III

The North Face Men’s Nse Tent Mule III

  • Pris: 449,-

  • thenorthface 

RUNDT VARMEN

Sett denne? Frisports Lille Rundbrenner er et stålrør som du fester til senterstolpen i lavvoen. Det gjør det lett og trygt å fyre opp bål inne i lavvoen. Hullene i røret sørger for god trekk og sikrer god oppvarming i lavvoen uten røyk. Rundbrenneren kan også brukes som et lukket bål utendørs. Passer lavvoer beregnet på 8 personer og mindre. 

Frisport Liten Rundbrenner
Frisport Liten Rundbrenner

Frisport Liten Rundbrenner

SKINN LITT EKSTRA

Barn er ofte flinke til å huske på refleks når det mørkner, det virker vansekeligere for de voksne. Morild-gründerne vet råd: De produserer votter, skjerf og luer med reflekstråd, som ser vanlig ut på dagtid, men som lyser i mørket som morild i havet. Gatelangs eller til fjells? Med denne blir du sett. 

MORILD Storm lue
MORILD Storm lue

MORILD Storm lue 

I MED- OG MOTVIND

Tidløs stil på anorakken Norrøna Svalbard. Disse er laget for å vare i lengre enn en sesong. Materialet er slitesterkt og mykt, bestående av en blanding av økologisk bomull og gjenvunnet polyester. Kengurulomme og stikklommer på riktig sted. Finnes i flere farger.

Svalbard Cotton Anorak
Svalbard Cotton Anorak

Svalbard Cotton Anorak

HÅRETE MÅL I VINTER?

Det er koselig med både peis og heis. Men å gå opp bakkene sjøl holder deg i hvert fall varm. Her er en nyhet fra sveitsiske Colltex. Skifeller i 100 prosent mohair. Palü er skifellen for alpinister som ferdes lenge og mye i fjellet, og er avhengig av god glid så de kan bevege seg raskere. Fellen leveres i ferdigtilpasset lengde med fester både foran og bak. Disse kommer i fire lengder. 

Palü
Palü

Palü

  • 2299,-

  • colltex.no

LES OGSÅ: Toppturtips for ferskinger