/ Skisko

Rottefella lanserer spesielle skosåler til langrenn

Rottefella lanserer spesialdesignede innersåler til langrennsstøvler. Med dette tar Rottefella sitt første steg ut av de kjente bindingene, og nå satser de internasjonalt.

Sist oppdatert: 5. november 2013 kl 15.38
Lesetid: 2 minutter

– At profesjonelle skiløpere har spesiallagde såler i støvlene er ikke noe nytt, men nå blir innersålene tilgjengelig for alle. Vi blir dermed først i verden med dette for langrennssporten. Innersålene gir bedre balanse, holder føttene tørre slik at man slipper å fryse, og gir bedre kraftoverføring i hvert fraspark. Vår visjon er å gi kundene våre mer skiglede på turen, sier administrerende direktør Christer Johnsen i Rottefella.

Innersålene fra Rottefella skal gi bedre kontakt med underlaget, og slik at du skal kunne kontrollere skiene bedre.

Sålens tynne utforming skal sørge for god kraftoverføring, og et tågrep gjør det mulig å få mer kraft i frasparket enn det man kan med vanlige såler i dag.

Resultatet er blant annet at skiene skal oppleves som mindre bakglatte. Videre skal sålen bidra til at du står optimalt rett i overkroppen i stedet for «fremoverbøyd», noe som resulterer i bedre kraftutnyttelse fra kjernemuskulaturen.

– Rottefellas såler er utviklet spesifikt for langrennssportens mange fasetter. Våre ingeniører har forsket frem de beste løsningene tilpasset våre kunders behov. Dette produktet vil være unikt i markedet, og vi er veldig stolte av resultatet, sier salgsdirektør Torstein Myklebostad i Rottefella.

Sålene er tilgjengelige i utvalgte sportsbutikker over hele landet, og har veiledende pris fra 399 NOK.

Publisert 5. november 2013 kl 15.38
Sist oppdatert 5. november 2013 kl 15.38
annonse
Relaterte artikler
annonse

Utemagasinet.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalist: Gunhild Aaslie Soldal | Tips til redaksjonen

Kommersiell leder: Alexander Hagen