Programleder Lars Verket har fått med seg både værgudene og lokalkjente Trond Johanson fra Kristiansand. Gutta skal padle ut til Ryvingen fyr, som er den vestligste delen av Oksøy-Ryvingen. Området egner seg veldig bra til kajakk. Ryvingen fyr er dessuten åpent for overnatting. 

I første episode padler vi i skjærgården og trange sund, i den andre episode dro vi ut på det store havet. Verneområdet Oksøy-Ryvingen og Flekkefjord omfatter 100 kvadratkilometer hav og skjærgård. 

Se alle episodene av TV-serien Norske Padleperler her. 

LARS VERKET

Lars Verket bor i Kristiansand, og er lidenskapelig opptatt av padling og det enkle friluftslivet. Han har gitt ut flere guidebøker til kajakkpadling på Sørlandet, og er glad i å vise andre rundt på padletur.  I Norske Padleperler blir seerne med til favorittstedene til lokale kajakkguider og friluftsfolk. Opplev noe av det beste man kan oppleve i havkajakk. I tillegg vil hver episode ha et tema hvor seerne kan lære noe knyttet til havpadling eller friluftsliv generelt. I sesong to av Norske Padlerperler tar programleder Lars Verket oss med til Kristiansand, Søgne, Mandal, samt Verneområdet Oksøy- Ryvingen. Du får også flere gode padletips underveis.

Filmene er laget av Magnus Roaldset Furset.