Padleekspert Kristoffer Vandbak er tilbake på Helgelandskysten og skal i denne episoden på tur med kajakkguide Kristin Nordhus Karlsson på Tonnes i Nordland. Tonnes ligger 100 kilometer fra nærmeste by. En vaskeekte padleperle omringet av vakre øyer og fjell. Tonnes er et godt utgangspunkt for padling rundt øyene helt nord på Helgeland. Dessuten er det muligheter for fjordpadling inn Melfjorden og videre inn Nordfjorden, der en kan se rett inn på Svartisen. Mange reiser nok også hit for padle med Hestmannen horisonten. Et vakkert skue. 

Se alle episodene av TV-serien Norske Padleperler her. 

NORSKE PADLEPERLER

Her blir seerne med på favorittstedene til lokale kajakkguider og friluftsfolk. Opplev noe av det beste man kan oppleve i havkajakk fra to veldig spennende områder, Lofoten og Helgeland. I tillegg vil hver episode vil ha et tema hvor seerne kan lære noe knyttet til havpadling eller friluftsliv generelt sett. Serien skal både vise frem flotte padleperler og drive med folkeopplysning.

Filmen er laget av Heidi Kysnes Høyheim fra Høyde media. Dronefilming: Hans Petter Sørensen i faroutfocus.no, Inge Wegge i Weggefilms og Henrik Jørgensen i Dronenett.