I denne episoden av Norske Padleperler har vi forflyttet oss 200 høydemeter (journ. anm. oppover nødvendigvis), litt nord og østover, siden vi på forrige padletur befant oss på Norges vestligste punkt. Ervin Meija har reist til Jølster for å padle den fortryllende vakre Kjøsnesfjorden. Her møter han blant annet guiden Øyvind J. Korsøen fra Go Kajakk som skal vise oss hva dette området har å tilby. 

– Kjøsnesfjorden er en del av Jølstravatnet, som er 30 kilometer med potensiell padling. Nå er vi helt øst i fjorden og bak oss ser vi opp mot Jostedalsbreen, sier Øyvind som også forteller at de har fisket ørreter opp mot 7 kilo og at man kan gå toppturer fra kajakken langt ut i sommeren i fjellene som omkranser innsjøen i Sunnfjord. 

SE OGSÅ: Skipatruljen på topptur i Sunnfjord

Se alle episodene av Norske Padleperler her. 

ERVIN MEIJA

Programleder Ervin Meija har drevet med guiding i 26 år gjennom varierte disipliner. Han jobber nå for Njord Sea Kayaking i Flåm som hovedguide hvor arbeidet går ut på å både koordinere og instruere Adventure Travel Guide kurs samt kurs i sporløs ferdsel her i Norge.