/ Fakta

Stor nyhet for deg som abonnener på et av våre magasin

Nå er alt inkludert. Som abonnent på ditt favorittmagasin har du nå tilgang til hele Fri Flyts digitale univers.

Sist oppdatert: 13. august 2018 kl 10.29
Lesetid: 3 minutter
  1. Ditt favorittmagasin levert hjem. Vår redaksjon jobber hardt for å lage de beste magasinene i sine nisjer. 

  2. Tilgang til plussartiklene på alle nettsidene, utemagasinet.no, friflyt.no, terrengsykkel.nolandevei.no og norsk-klatring.no, i tillegg til skitest.com

  3. Komplette digitale utgaver av UTE, Fri Flyt, Terrengsykkel, Landevei og Klatring gjennom app eller e-magasin. Søk opp innhold helt tilbake til 1998.

  4. Rabatter på noen av landets mest populære friluftsfestivaler, som Fjellfilmfestivalen, Utflukt og High Camp. 

Bestill ditt favorittmagasin og full digital tilgang.

Redaktørplakaten

Alle Fri Flyt AS sine medier jobber etter retningslinjene i Redaktørplakaten og Vær-varsom-plakaten. Det betyr at du kan stole på det som skrives er skrevet fordi redaksjonen har gjort en uavhengig vurdering.  

Plussartikler 

Det er samme innlogging for alle våre nettsider, app og emagasin. Registrer deg her. 

utemagasinet.no
UTE er Norges uavhengige friluftsmagasin. Gå inn på vårt nye nettsted for inspirasjon til neste tur og de beste testene av friluftsutstyr som telt, soveposer, kokeutstyr og hengekøyer.

terrengsykkel.no
Terrengsykkel handler om gode sykkelopplevelser, og redaksjonen er prisbelønt for sine grundige tester av sykler og annet utstyr.

friflyt.no
Fri Flyt er skimagasinet som har inspirert, underholdt og inspirert skikjørere siden 1998. Her finner du blant annet offpistguider, turreportasjer og tester av toppturutstyr.

landevei.no
Landevei er best på sykler, sykkelkultur og sykkelopplevelser. Skal du kjøpe ny sykkel eller trenger en sykkelbukser til treningsturene, finner du informasjonen du trenger her.

norsk-klatring.no
Klatrernes eget magasin dekker den bratte tilværelsen tett. Er du ute etter tips til sommerens bratteste toppturer eller tester av klatresko, går du inn på norsk-klatring.no

skitest.com
Skitest.com er Fri Flyts søkbare database med tester av ski for frikjøring og topptur. Et skattkammer enten du vil ha full oversikt over skimarkedet eller bare vil sjekke en modell før du slår til.

Hva er plussartikler?

Journalistene og redaktørene våre legger tid og energi inn i sakene du finner på våre nettsider er interessante, nyttige og uavhengige. Vår viktigste finansiering av innhold er inntekter fra betalende abonnenter, og derfor er mye av innholdet forbeholdt abonnenter. Som abonnenent på et magasin, har du nå tilgang til digitalt innhold fra hele vår redaksjon. 

Komplette utgaver av alle titler som emagasin og i vår app

Som abonnent på et magasin har du nå digital tilgang til absolutt alle våre titler og utgaver, enten som emagasin på din pc/mac eller via vår app på mobil. Her kan du bla i et arkiv tilbake til 1998 og helt frem til aller nyeste utgave. Du finner emagasinene på minside.friflyt.no. Hvis du leser dette på en mobil, kan du følge denne linken for å laste ned vår app for enten iphone eller android. Det er samme innlogging som på våre nettsider.  

Fri Flyt og miljø

Når du leser et blad, er du sannsynligvis mest opptatt av innholdet. Men det er jo bra at også trykkprosessen oppfyller strenge miljøkrav. Våre magasin trykkes på et svanemerket trykkeri. Svanemerkete trykkerier må bevise at de ikke bruker kjemikalier som er miljø- og helsefarlige. Svanemerket stiller også strenge miljøkrav til papiret som kjøpes inn og til avfallsmengder og avfallsortering. Når vi sender magasinet hjem til deg, pakkes de i bioplast som både er nedbrytbar og CO2-nøytral.

Rabatter på noen av de meste populære friluftsfestivalene

Som abonnent får du nå rabatt på festivalpass på alle våre populære friluftsfestivaler. Dette inkluder FjellfilmfestivalenUtflukt, High CampTerrengsykkelrittet, FilmtourStrynefestivalen og Terrengsykkel Ungdomscamp. Festivalene er stort sett utsolgt så følg med på når billettsalget åpner. 

Samme innlogging

Det er samme innlogging for alle våre nettsider. Har du ikke opprettet digital bruker, kan du gjøre det her. Bruk samme epost som er registrert på abonnementet. Trenger du hjelp svarer vi raskt på kundeservice@friflyt.no

Fleksibelt abonnement - bytt magasin og si opp når du vil

De fleste abonnenent våre varer i et år, men du kan når som helst stoppe abonnementet. Ønsker du å endre til en annen tittel, kan du også gjøre det. Kontakt oss på kundeservice@friflyt.no  så ordner vi det raskt! 

Ønsker du flere magasiner i postkassen?

Vi vil om kort tid, tilby oppgraderingsabonnement til en gunstig pris hvis du ønsker flere magasiner tilsendt hjem. Inntil videre kan du bestille vårt superabonnement, som gir deg 4 magasiner til kun kr 1399,-

Publisert 13. august 2018 kl 10.29
Sist oppdatert 13. august 2018 kl 10.29
annonse
Relaterte artikler

Utemagasinet.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalist: Gunhild Aaslie Soldal | Tips til redaksjonen

Kommersiell leder: Alexander Hagen