/ Fakta

Annonseinformasjon UTE

UTE er Norges ledende, uavhengige friluftslivsmagasin på nett, og gir leserne inspirerende og grundig journalistikk om friluftsliv på digitalt gjennom utemagasinet.no og papir gjennom Fri Flyt Superutgaver (endring fra vår 2020) I tillegg til arrangement og video har man derfor som annonsør mulighet til å treffe en attraktiv målgruppe over flere ulike flater. UTE handler om å være UTE og gir din merkevare en effektiv og rimelig arena for å kommunisere med aktive UTE-folk. Et folkeslag det blir stadig flere av.

Sist oppdatert 11. august 2019 kl 12.00

Ta kontakt

Magnus Utkilen
Senior Kunderådgiver 
Mobil: 917 05 619 
E-post: Magnus.utkilen@friflyt.no

Mediehuset Fri Flyt AS: Vi dekker det meste av både moderne- og tradisjonelle friluftsaktiviteter på nett og magasin gjennom Fri Flyt, UTE, Klatring, Terrengsykkel og Landevei.

Våren 2020 ble det besluttet å samle alt innholdet fra våre fem magasiner i åtte superutgivelser årlig. Man vil nå treffe alle våre lesere på print gjennom ett magasin, Fri Flyt Superutgave. Den inneholder det beste av det beste fra hele vår redaksjon i en unik pakke med friluftsliv, ski, sykkel og klatring. Disse vil sendes ut til hele vår abonnementsbase og man treffer nå langt flere lesere.

I magasinet vil vi følge sesongene med mye sykkel, friluftsliv og klatring på sommerstid, og ski, topptur om vinteren. Vi vet at mange av leserne er opptatt av flere aktiviteter. Vi vil sørge for å gi leseren de aller beste sakene om favorittaktiviteten, samtidig som man vil finne mye annet innhold som overrasker, inspirerer og underholder.

Samtidig er satsingen digitalt styrket og økt produksjonen av innhold på nett. I en tid da verden endres fra dag til dag, er nettsidene en svært god kanal for å gi leserne oppdatert innhold. Økt verdi for brukerne våre betyr også at annonseproduktet digitalt øker i verdi. Vi vil fortsatt begeistre våre lesere innenfor de ulike aktivitetene gjennom våre fem nettsteder og på utemagasinet.no vil man få mer og bedre innhold enn noen gang.

UTE Digitalt - utemagasinet.no
Stadig flere leser ute på nett og stadig flere oppdager at livet er best UTE. Finn ut hvorfor og hvordan du kan nå de rimelig og effektivt!

UTE treffer rett i hjertet til det moderne frilufts-Norge. UTE gir leserne turinspirasjon, fantastiske bilder og grundige produkttester. Tinderangling, toppturer med ski og til fots, fjellski, stiløping, turlangrenn, padling i kajakk og kano kajakkpadling, bålkos, sykling, ekspedisjoner og hytteturer er noen av aktivitetene UTE skriver om på nett. Det beste av det beste fra UTE sin redaksjon samler vi i Superutgivelsene som kommer ut åtte ganger gjennom året.

Ta kontakt med medierådgiver her

For mediekit for UTE og Fri Flyt, trykk her

Fornøyde annonsører

Den redakjonelle kvaliteten og integriteten gir din merkevare trygge omgivelser og gode omgivelser for merkevarebygging. En målgruppe som er interessert i turer, opplevelser, tid med familie og venner, og friluftstutstyr gjør at du treffer presist de mest attraktive og positive leserne, akkurat når de ønsker å bli inspirert! UTE kan tilby en spennende marketing mix med magasin, event, nett, tv-serier og sosiale medier. Alt tilpasset det du vil oppnå med ditt produkt. Du får profesjonell oppfølging av oss som kan friluftsliv og markedsføring.

UTE vokser fordi leserne setter pris på uavhengig kvalitetsjournalistikk

Publisert 11. august 2019 kl 12.00
Sist oppdatert 11. august 2019 kl 12.00
annonse
Relaterte artikler

Utemagasinet.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalist: Gunhild Aaslie Soldal | Tips til redaksjonen

Kommersiell leder: Alexander Hagen