Det nyeste tilskuddet fra Nordic Cab har videreført mange av løsningene fra Explorer-modellen, som vi tidligere har testet her i UTE. Vognen har blant annet fjæring, parkeringsbrems, UV-beskyttelse, nedtrekkbare solskjermer, myggnetting, og ledlampe bak. Det at vogna er beregnet på to barn fra 1-5 år gjør det til et godt alternativ for friluftsfamilier som er aktive hele året. Selv i motvind og snøvær, sitter barnet helt beskyttet. Det er også god lagringsplass bak vogna, og håndtaket har flere justeringsmuligheter, slik at den passer til flere voksne med ulik høyde. 

Noe av det vi liker godt også med denne vogna er de justerbare «Nordic Cab Comfort Seats». Det vil si at du kan legge ned setene til 45 graders stilling, som gjør den god å sove i for barnet om det trengs. Det er ingen stor operasjon å senke setene, men vi skulle gjerne sett at det kunne gjøres mens barnet sitter oppi vognen. Lastekapasiteten er god, med en stor lomme bakpå vognen.  

Annonse

Acitve har plass til to barn, men det kan oppleves som litt trangt om det ene barnet nærmer seg fire-årsalderen, eller er litt stort. Har du bare ett barn, kan det flyttes nærmere midten, eller du kan bruke restplassen til det du skal ha med deg. Barnet festes med fem punkts sikkerhetssele. Selv om vogna kan legges sammen når den ikke er i bruk, krever den litt plass.  

Den forrige Nordic Caben vi testet, hadde ti cm. breie ski om du skulle bruke den som pulk, noe som gjorde at den føltes veldig stødig også utenfor oppkjørte løyper. Nå har den derimot fått smalere ski, og disse rakk vi ikke teste før magasinet gikk i trykken. 

En av fordelene med denne modellen er at prisen er senket fra både konkurrenters og deres egne vogner. Mål montert: B 81 x L 93 x H 96 cm.  

Pris inkl. sykkelvogn og barnevogn: 5990 kr   
Pris 5 i 1 (alt utstyr som trengs  til bruk som sykkelvogn, løpevogn, pulk, barnevogn og turvogn): 9470  kr 
www.nordiccab.no  

Pluss og minus:

+ Store vinduer gir godt utsyn og innsyn.  

+ tilbakelenbare seter  

- Krever plass under transport/lagring 

- Trang om det er to barn av litt størrelse 

LES OGSÅ: Test av lette barnesykler