TESTET

SKIPAC
Pris: 474 kr
Vekt: 330 gram
Nett: www.skipac.com

Etter å ha fraktet skiene med seg til skiløypa på toget og til fots, erfarte skiløperen Sofia Johansson et stadig tilbakevendende problem. Hvor skulle hun gjøre av skitrekket mens hun gikk på ski? Ingen skitrekk var små nok til å putte i sekken. Derfor utviklet hun sin egen løsning.

Annonse

Skipac er en avansert form for rumpetaske. Her får du plass til niste, skismurning, nøkler og personlige nødvendigheter.

Taska har en egen innvendig plastlomme for å unngå skismurning på alt. 

Den har noe polstring i ryggen, som også kan gjøre jobben som et sitteunderlag. Kompresjonssnorer gjør det mulig å feste et plagg eller to utenpå taska.

Ski og staver kan festes taska og bære over skuldrene med en skråreim, og beltet kan også konverteres til å bli en sekk. En myk drikkeflaske følger med, det er også mulighet for feste til hundebånd. Med andre ord, her er det mange løsninger for mye.

Ikke alle har behov for alt samtidig, og den mest fiffige detaljen som virkelig gjør den interessant, er muligheten til å frakte skiene uten behov for skitrekk, hvis du for eksempel reiser kollektivt eller er på vei til og fra og må bære skiene. 

Sekken kjennes litt bred på ryggen, men samtidig kan den brettes og slik gjøres mindre. Det er litt for merkbart til at den erstatter et vanlig drikkebelte som gjerne er smalere og inkluderer plass til det nødvendigste på skitur.  . 

Kjenner du deg imidlertid igjen i situasjonen, for eksempel på t-banen eller trikken på vei til og fra skiløypene der et skitrekk ikke er noe godt alternativ (for hvor skal du oppbevare den imens du på går ski?).

Når du vil reise så lett og enkelt som mulig, er Skipac et relevant alternativ til skitrekk og sekk.  

En egen variant finnes også til rulleski. 

+  Mulighetene til å frakte skiene på ryggen

– For komplisert til å bare fungere som rumpetaske

24754885-2Nc7o