15 store idrettshaller er bygd sammen, og her inne finner du alle slags merker, både kjente og ukjente, som alle skal vise frem neste vinters nyvinninger på sportsfronten. Man kan bli ør av mindre. For ikke å si blakk, takk og pris for at vi ikke kan handle noe som helst her inne. Her er det stappfullt av både mennesker og utstyr, og lydnivået er enkelte steder intenst. Og det er elendig mat også. Hva har vi begitt oss ut på? For et turmenneske er nesten dette for seigpine å regne, og det har da virkelig ingen som helst sammenheng med tur. I det hele tatt. Men så har det visst det likevel, vi trenger jo alltid noe utstyr når vi er ute, så vi tok turen for å se på varene. Noe av det vel og merke. 

Ortovox forteller at fra neste vinter kommer alle deres skredsøkere med integret Reccobrikke. Det vil si at om du for eksempel skulle glemme å skru på søkeren, eller knuse den i et fall, så kan likevel letemannskapet finne deg ved hjelp av Reccobrikken, om letemannskapet har dette utstyret. Det blir stadig mer utbredt hos blant annet skisentere, og jo flere muligheter det finnes for å bli redda, jo bedre er det.

Annonse
images

Arcteryx kommer neste år for første gang med dunjakke, Cerium LT på ca 270 gram, som har sitt eget coreloftmateriale på strategisk plasserte steder. Det vil si steder som under armene, over skuldrene, ved haka, og nederst på ermene, steder der det fort kan bli fuktig. 

Bergans hiver seg også på ABS-sekkmarkedet, og kommer med en mer dedikert frikjøringslinje.
Og det gjør jammen Haglöfs også, som skal ha en av de letteste ABS-sekkene på markedet.

Se flere produkter for neste vinter i bildeserien under!