Men's Mountaineering Extra Heavy Crew Socks

Mountaineering Extra Heavy Crew er den ulitmate sokken for lange turer, men også god i sofakroken. Denne maskinstrikkete ullsokken puster svært godt og vil holde føttene dine varme og tørre uansett aktivitet. Sokken er meget slitesterke og er designet med ekstra tykkelse rundt fotsålen og anklene for maksimal komfort. Sokkene har 80 prosent merinoull.
Pris: 299 kr
www.outdoor.no

ACLIMA ANÁRJOHKA SOCKS

Anárjohka - sokken er laget i Aclimas WarmWool-kvalitet. Den er laget i myk, ekstra tykk og slitesterk merinoull. Den har ribbestrikket skaft for bedre passform, og utvendig hempe for å lettere kunne henges til tørk. 
Pris: 199 krwww.aclima.no

BRIDGEDALE VERTIGE LIGHT MERINO

En tynn skisokk som er laget av 20 prosent merinoull, og resten av syntetiske materialer. Blandingen skal gi deg god isolasjon og lang levetid. Bridgedale har i tillegg tre års garanti på sine sokker!

PRIS: 299 kr
www.bridgedale.com

KASK RIDER

Skikjørerne Kaj Zackrisson & Sverre Liliequist opprettet Kask i 2001, da de startet å lage luer i alle varianter. Nå har de derimot utviklet firmaet, og i kolleksjonen finner du blant annet disse varme skisokkene.  Disse sokkene har blant annet vært med i flere frikjøringskonkurranser, og er litt tjukkere enn vanlige skisokker – for å skulle holde deg varm en hel dag på fjellet.
Pris: 349
www.kaskofsweden.com

DEVOLD CROSS COUNTRY SOCK 

En sokk til hver sin aktivitet? Unødvendig synes mange, men uavhengig av det får du her en sokk dedikert til langrennsløperen. Sokken er isolerende og temperaturregulerende, og elastisk for å gi perfekt passform.  Over vristen er det en egen beskyttelse, og sokken er anatomisk formet for venstre og høyre fot, samt forsterkning på tå og hel.
Pris: 249 kr
www.devold.com