Navnet Thermos forplikter og termokoppen JMY lever opp til navnet på produsenten ved å være den koppen i denne testen som holder aller best på varmen. Mindre enn 8 graders varmetap etter 2,5 timer på kjøkkenbenken er veldig bra. Koppen er også enkel å bruke med en hånd. Lokket kan låses i lukket stilling og sikrer at du ikke får bøss i drikketuten. Koppen holder helt tett. Koppen skal i følge Thermos ikke vaskes i maskin. Heldigvis er lokket fritt for trange irrganger der melk og grut kan sette seg fast, så litt risting med rent, kokende vann rengjør det meste godt.

Koppen er til forveksling lik Hario Soto, med en litt annen løsning for å låse lokket og enda bedre varmeegenskaper. Den har også et luftehull ved drikkehullet som gjør at det er litt lettere å drikke av den.

Thermos JMY var på linje med Hario Soto en overraskelse i denne testen. De to koppene er blant de minste i testen, noe som kanskje er negativt for noen, men de holder suverent på varmen og er gode å drikke av, selv om du nok kommer til å få kaffe på nesa når du dulter den borti lokket. Litt høy pris trekker litt ned.