Også Suunto kommer fra Finland. Deres Spartan Sport HR Wrist Baro er som det lange navnet tilsier en klokke med både pulsmåling i håndleddet og barometer for måling av høyde og lufttrykk. Spartan Sport er en ganske stor klokke. Den har kraftig metallignende plastkasse med noe skarpe kanter og en skjerm som matcher Garmin Fenix 5X i størrelse.

Suunto-klokka har i tillegg berøringskjerm og kun knapper på den ene siden av klokken. Klokka har ikke så rik funksjonsliste som Garmin-klokkene. Du kan for eksempel ikke spille musikk fra Suunto-klokka. Suuntos nett-tjeneste Movescount er også mer tungvint å pare med Strava enn Garmin og Polars løsning. Til gjengjeld har Movescount en kul funksjon ved at den lager en animert film av treningsøkta di. Du får se på et 3D-kart hvordan du har beveget deg gjennom terrenget.

Gjennom pulsmålingen i håndleddet måler klokka både daglig og ukentlig hvilepulssnitt og gir deg tydelige grafer. Den måler også skritt og kalorier gjennom hele dagen. Samt gir deg en oversikt over timer søvn og ukessnitt. Klokka er dessverre såpass stor at den er ubehagelig å sove med.