Vi har Uragano GTX på sommer- og høstføre og følte at den også egner seg godt til dette, spesielt på sure og våte dager.

Mellomsålen er tjukk og myk og gir godt med demping, også på asfalt og grusveier. Yttersålen er også myk nok til at du ikke kjenner knastene mot foten, slik du kan gjøre på sko med grove, stive knaster og tynnere mellomsåle. Myk gummi gjør også at skoene griper godt på vått fjell. 

Neopren-skaftet er kombinert med skooverdel i gore-tex. Det ekstra skaftet gir god isolasjon og varme rundt ankelen, uten å være tykt og gnagende. Skoene føles myke og stabile å løpe med. De er faste i fisken, men myke under foten, men Ikke like godt polstret som Hoka-skoene. De sitter godt på foten og har noe støtte under fotbuen for pronerende løpere. Foten holdes godt på plass i skoen uten at det føles trangt.  Lesten føles såpass flat at det gir trygghet ved hopping fra stein til stein og ingen gnaging under fotbuen. Tykk, men fast såle gir godt med selvtillit under utforløping på hardt underlag. Den forede mansjetten rundt ankelen sitter trangere enn på både Crossover fra samme merke, og SLab-skoene fra Salomon. I tillegg går den noe høyere enn mansjetten på Hoka-skoene. Du kjenner den litt i området over akilles, men den strammer ikke ubehagelig. De tynne lissene strammer skoen trygt, men slutter nedenfor mansjetten så du unngår stramming over ankelen. Tykkelsen på neoprenet gjør at skoen har noe ekstra beskyttelse mot slag mot ankelen. Mansjetten ligger også så tett mot legen at den holder stibøss og snø trygt ute.