De blå Jabra pluggene sitter godt i ørene, og du kan tilpasse dem med forskjellige silikontupper. Ingen vinger er nødvendig for å få dem til å sitte trygt. De små knappene på pluggene er ikke så lette å treffe, men de fungerer bra og gir deg tilgang til mange funksjoner uten å bruke stemme-kommandoer.

Pluggene har innebygget skritteller for dem som ønsker seg slikt i hverdagen, men er ikke å regne som treningsplugger slik som Elite Sport-pluggene. 65T-pluggene er likevel oppgitt til å være ganske vanntette. IP56 tilsier god beskyttelse mot både skitt og vann. Du kan fint ta med deg pluggene i dusjen hvis du ikke klarer å gi slipp på podcasten. At de også stopper musikken automatisk når du tar dem ut av ørene er topp for oss som hører på lydbok. Du kan velge å bare bruke en, eller begge, og telefonsamtaler er tydelige og klare, i stereo. Søkefunksjonen gjør det lett å finne pluggene hvis du roter dem bort da du ser hvor du hadde dem sist.

Jabra Elite 65T-pluggene har nest best batterikapasitet av pluggene her, bare slått av Apples Airpods. Ladeetuiet er også det nest minste. At de ikke stikker utenfor ørene gjør at du også kan bruke dem både med lue og hjelm uten problemer. Lyden er super og app-en har en effektiv equalizer for tilpasning av lydbilde.