Silikonpropper og vinger holder Bose Soundsport free godt på plass, men du kan føle at de hopper litt når du løper med dem på. Silikontuppene kan byttes i flere størreler slik at du kan tilpasse proppene dine ører.

Lyden i Bose-pluggene er både romslig og fyldig med solid bass og tyngde. Selv uten noen form for equalizer har Bose-pluggene den beste lyden i testen for musikk. Knappene på de store pluggene er veldig små, og krever at du holder godt rundt hele pluggen for at skal klare å trykke på dem. Pluggene har ingen sensor som merker om du tar dem ut av ørene. Dette gjør at de fortsetter å spille helt til du stopper musikken på telefonen. Glemmer du å stoppe musikken bruker du selvfølgelig batteriet i pluggene ganske fort. I tillegg er det litt kjipt hvis lydboka løper av gårde fra deg når du legger pluggene fra deg.

Ladeetuiet har en kompakt fasong, men er veldig stort sammenlignet med flere av de andre her. Det er for eksempel dobbelt så stort som etuiet til Jabra Elite 65T-pluggene, uten at batteritiden er noe bedre.