LIGG FLATT: Her får du en norskdesignet hengekøye som ikke ligner på noen av de tradisjonelle hengekøyene. Draumr 3.0 er utviklet av norske frilufts-ingeniører, og lar deg svinge frem og tilbake isteden for fra side til side. Hengekøya er laget i 70 D ripstop nylon, et slitesterkt materiale, som sammen med tarpen på 30 D gir deg god beskyttelse fra været. 
Første gangen du henger opp Draumr klør du deg kanskje i hodet, men det tar ikke lang tid å skjønne poenget. Trærne må ha en viss avstand fra hverandre, fra 2,5 til 6 meter. Når du har hengt opp tauene, som i tillegg har en beskytter over karabineren for trærne, må du putte i et liggeunderlag. Dette er det et eget rom for, og du må ha i dette for å kunne bruke Draumr.

Da er det klart for å hoppe til køys. Du må forske deg litt frem til den beste måten å komme deg oppi, men når det er gjort kan du enkelt heve og senke ryggen slik at du sitter eller ligger helt rett. Det samme kan du gjøre med fotenden, og alt kan gjøres mens du sitter oppi. I det ene hjørnet er det et integrert myggnett, som er enkelt å henge opp ved å zippe igjen glidelåsen. Om du har hengt opphengstauene for lavt, eller kort fra hverandre, blir myggnettingen derimot for lav, så prøv deg litt frem til du finner den beste høyden. Draumr 3.0 har mange gode detaljer, som borrelåser for å samle lange tau, integrert oppbevaringspose, og oppbevaringslommer innvendig. Og jammen er det en egen flaskeholder også. Denne hengekøya gir deg helt kart den beste nattesøvnen.