Test av seks par brede toppturski

Årets test av toppturski for deg som ikke går av veien for å legge et litt bredt fellespor. Her er ti toppturnykommere med midtbredde over 105 millimeter.

Test av allsidige frikjøringsski

Vi har prøvd årets nye, brede allmountainski – skiene du kan ta med overalt i skianlegget. Hele testen finner du her!

Test av raske og lette toppturski

Små og lette toppturski gir deg de lengste nedkjøringene på kortest mulig tid. Her er vinterens beste, små, lette, raske og folkelige ski for toppturen. Testen finner du her. 

Test av sju frikjøringsski for damer

Her er vår test av årets nye frikjøringsski for damer – med en soleklar vinner. Skiene har vært gjennom Fri Flyts unike tekniske test og blitt kjørt hardt av et kompetent testlag.

Test av 11 par allsidige frikjøringsski

Hvilken av sesongens nye frikjøringsski er best for de dagene det er flest av? Testen finner du her. 

Test av ni par allsidige toppturski

De mest allsidige toppturskiene er rundt 10 centimeter brede. Vi avslører vinterens beste altmuligski her. 

Test av brede frikjøringsski

Det blir stadig færre nye, brede frikjøringsski. Men vår test av årets nykommere bekrefter at de virkelig brede skiene fortsatt har virkelig mye å fare med. Les testen her. 

Test av brede fjellski for variert terreng

UTE har testet sju par brede fjellski, som kan gi deg både gode og lange skiturer i ulikt terreng, og en morsom kjøreopplevelse når du skal ned litt brattere fjellsider. 

Test av felleski

Langrennsprodusentene jobber knallhardt for å utvikle ski som er bedre enn de andres. Vi har testet seks modeller beregnet på fritidsmosjonisten. Her finner du hele testen.