DAGENS OPPGAVE: Hva heter den kjente kvinnelige skikjøreren som skiguide Stian Hagen har med seg på tur på Høgruta gjennom Jotunheimen?

DAGENS PREMIE

Rab Equipment Ascent 700

Ascent 700 er en slitesterk sovepose med høy ytelse som du kan stole på for komfort og beskyttelse over tre sesonger. Ascent-serien er ideell for bruk til utendørs bruk, fra både til bivvy og for vanlige fjellopplevelser. Slitesterk, tøff og pålitelig varm - Ascent er spesielt egnet for de som ønsker å investere i sin første dunpose.

Verdi: 3700,-

Annonse

• Send ditt svar til konkurranse@utemagasinet.no innen kl. 24.00 samme dag. Husk å oppgi navnpostadresse og telefonnummer.  

• Vinneren trekkes og offentliggjøres neste dag kl. 10.00. 

Vinner: Emma Tinh Le

Riktig svar: Tiril Sjåstad Christiansen

 

Et lite hint 

LYKKE TIL!

 

NB: Ved å delta i UTEmagasinet sin julekalender bekrefter du automatisk at epostadressen din blir lagt inn i UTEmagasinet sitt ukentlige nyhetsbrev. Det vil inneholde artikler, nyheter og tester, samt noen ganger informasjon og tilbud. Utemagasinet.no er utgitt av Fri Flyt AS.

Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på "unsubscribe link" i footeren på alle nyhetsbrev eller ved å kontakte oss på kundeservice@friflyt.no. Vi vil behandle informasjonen på en god måte. For mer informasjon om personvernvilkår se friflyt.no. Ved å delta i julekalenderen aksepterer du disse vilkårene.

 

Gled noen med et UTE-abonnement. Gi UTE i julegave!

I tillegg til sju magasiner i postkassa, får du full digital tilgang til alt innhold på alle våre nettsider.

 

Forside på UTEmagasinet #113
Forside på UTEmagasinet #113