DAGENS OPPGAVE: I UTE-TV's serie - På lag med fjellet, så nevner hovedperson Tord Hafnor tre V'er det er viktig å huske på når du skal telte. Hva står de tre V'ene for?

DAGENS PREMIE

Osprey Transporter 95 reisesekk

Transporterbagen er tilbake etter en betydelig teknisk overhaling og et knippe av stilmessige oppdateringer. Den er utviklet for å være tøff, men samtidig komfortabel å bære og kommer med et utvalg nye og eventyrklare egenskaper. Transporter er utviklet for å tåle eventyrlige utfordringer, med premium, utpreget holdbare materialer, et vanntett design og et ekstremt komfortabelt bæresystem som enkelt kan pakkes bort når det ikke er i bruk. Transporter byr også på allsidighet, med mange festepunkter og organisering via flertallige lommer. Uansett om det er håndbagasje for en strandferie, bagasje som henger over et pakkesel i Himalaya, om du trekker med deg utstyr over fjelltopper eller har med deg ukurant last – Transporter er den eventyrsikre løsningen for et aktivt friluftsliv.

Verdi: 1600,-

Annonse

• Send ditt svar til konkurranse@utemagasinet.no innen kl. 24.00 samme dag. Husk å oppgi navnpostadresse og telefonnummer.  

• Vinneren trekkes og offentliggjøres førstkommende mandag kl. 10.00. 

 

Vinner: Linn Øvsttun

Riktig svar: Vind, vann og ved

 

Et lite hint

 

NB: Ved å delta i UTEmagasinet sin julekalender bekrefter du automatisk at epostadressen din blir lagt inn i UTEmagasinet sitt ukentlige nyhetsbrev. Det vil inneholde artikler, nyheter og tester, samt noen ganger informasjon og tilbud. Utemagasinet.no er utgitt av Fri Flyt AS.

Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på "unsubscribe link" i footeren på alle nyhetsbrev eller ved å kontakte oss på kundeservice@friflyt.no. Vi vil behandle informasjonen på en god måte. For mer informasjon om personvernvilkår se friflyt.no. Ved å delta i julekalenderen aksepterer du disse vilkårene.

 

Gled noen med et UTE-abonnement. Gi UTE i julegave!

I tillegg til sju magasiner i postkassa, får du full digital tilgang til alt innhold på alle våre nettsider.

 

Forside på UTEmagasinet #113
Forside på UTEmagasinet #113