Wacaco Minipresso GR

Pris: 384 kr

wacaco.com 

Med en håndholdt espressomaskin som bruker høyt trykk for å presse vann gjennom espressokaffe og filtre, kan du håndpresse din egen espressokaffe.

Fun fact: Den har like mye trykk som landeveissyklister normalt pumper inn i dekkene (8 bar).

Resultat: Meget drikkverdig espresso, som til og med blir servert med et passende skumlag på toppen. 

wacaco minipresso
wacaco minipresso

Det finnes mange gode metoder for kaffe på tur. Ved første øyekast kan det se ut som Minipresso består av mange deler (seks totalt), men den er faktisk veldig brukervennlig utformet. Den kommer med måleskje som gjør det enkelt å få espressopulveret inn i «maskinen». Du heller varmt vann i en beholder for seg, frigjør pumpen (som ellers er gjemt inne i apparatet), pumper, og vips — espresso!

Minipresso er kompakt, og tar liten plass i sekken. Fordi du enten må ha med varmtvann på termos eller et kokeapparat, så er den mindre egnet for gramjegere — som heller får nyte sin pulverkaffe eller Coffebrewer. 

wacaco minipresso
Pumpa klemmes inn, og ut kommer kaffen.

Produsenten Wacaco anbefaler forvarming av maskinen ved å pumpe varmtvann gjennom systemet først. Ved test på tur ved 0 grader uten forvarming ga den lunken espresso.

 Til tur i minusgrader vil UTE anbefale en annen løsning for morgenkaffen, men i andre sammenhenger gir dette en smart kaffeløsning på tur. 

Minipresso kommer i ulike varianter, og også en Nanopresso.  

PLUSS

• God espresso • Kompakt • Brukervennlig

MINUS

• Er det kaldt ute kan espressoen bli lunken • Litt tung for gramjegeren • Krever medbragt vann på termos/kokeapparat