Rab Positron pro W

Vekt: 607 g (S)
Fyll: Europeisk gåsedun
Fyllevne/dunspenst: 800 
Fôrvekt:  300 g
Pris: 3999 kr 
Nett: www.rab.equipment/eu/

Rab Positron er designet for de kalde vinterdagene, og er en videreutvikling av den tidligere Neutrino Endurance fra den britiske produsenten.

Jakken er fylt med dun i soner for å gi mest mulig varmefordeling og også bevegelsesfrihet. 

Dunet innvendig er impregnert med impregnering fra Nikewax. Dette gjør at jakka tåler mer fuktighet, og den tørker også raskere om den skulle bli våt.

Den lange modellen gir god varme i korsryggen, og to-veisglidelås gjør jakka anvendelig med klatresele.

Klaffer på innsiden av glidelåsen hindrer kulda å trenge inn, og de to store sidelommene er gode håndvarmere. Innvendig finner du en glidelåslomme. 

Jakka er lett og komprimerbar nok til at du tar den med på toppturer og andre turer også når det blir varmere.

Bokskonstruksjonen gjør at denne jakka er ekstra varm, og Pertex Endurancematerialet på utsiden er vindtett og tåler en god del fuktighet.

Lommene er plassert slik at hendene får ekstra varme fra jakka, og det myke fleecmaterialet innvendig er mykt mot hendene.

Kragen er høy, noe som er godt når det er kaldt samt at den skjermer godt for været, men den kan også virke litt i veien på de mildere dagene når du ikke vil puste inn i kragen.

Hetta kan derimot rulles ned i en lomme bak om du vil ha den vekk. Hetta er romslig og gir plass til hjelm under, samt at den har en formbar brem.

Pakksekken som følger med er passe stor, det er mulig å enkelt få jakka ned i samtidig som den blir så godt komprimert du trenger.

Denne jakka er både varm og lett å ta med seg på de fleste vinterturer, med mye isolasjon, mye gode detaljer og god lengde på jakka. 

Skjermbilde 2019-03-04 kl. 13.56.54
PLUSS
Lett og komprimerbar, varm, gode håndvarmere i lomma
MINUS
Ingen spesielle