Arc’teryx Procline AR tåler det meste

Arc’teryx Procline AR er en lettvekter som tåler det meste.

Sist oppdatert: 12. januar 2016 kl 20.32
Arc’teryx Procline AR softshell bukse
Arc’teryx Procline AR

Arc’teryx Procline AR er en lett og gjennomført toppturbukse. Til tross for relativt lav vekt tåler den alt av vintervær. Vind er ikke noe problem og det skal mye snø til før du blir fuktig. Stoffet puster godt, størrelsen på ventilasjonsglidelåsene er bra, men vi skulle gjerne sett at Arc’teryx ikke hadde valgt å ha et tynt meshstoff i glidelåsåpningen. Hvis vi først lufter vil vi ha mest mulig gjennomstrømning.

Arc’teryx Procline AR har god beskyttelse mot skarpe stålkanter, greit med lommer og muligheter for bukseseler. Det er litt begrenset strammemuligheter i beltet, men hvis buksen første passer er ikke det et problem. Snøgamasjene sitter bra, men de kunne godt vært mulig å ta av for bedre komfort ved sommerbruk, og vi skulle gjerne hatt glidelås på alle lommene, borrelås gir litt begrenset bruksområde på den ene lårlommen. Det er noen små detaljer som kunne vært bedre, men dette er bagateller, og buksen leverer svært godt når det kommer til funksjonalitet på fjellet.

Pris: 3799 kroner                 
Nettwww.norskfjellsport.no                                   -
Vekt: 599 gram

+ Tåler mye vær
+ Lav vekt
+ Puster og lufter bra

- Enkelte små detaljer

LES OGSÅ: Test av Helly Hansen Odin Guide

Publisert 12. januar 2016 kl 20.32
Sist oppdatert 12. januar 2016 kl 20.32
annonse
Relaterte artikler
annonse

Utemagasinet.no utgis av Fri Flyt AS | Postboks 1185 Sentrum, 0107 Oslo

Ansvarlig redaktør og daglig leder: Anne Julie Saue | Redaktør: David Andresen Vesteng | Journalist: Gunhild Aaslie Soldal | Tips til redaksjonen

Kommersiell leder: Alexander Hagen