FRI FLYT

God mat på tur kan løfte turopplevelsen mange hakk. Turkokeboken "ET UTE" inneholder alt du trenger for å bli den nye favorittkokken på tur. Her får du tipsene du trenger til alt fra enkle retter som er raske å lage, til tre-retters menyer og handlelister for ukeslange turer - hele tiden med tanke på at det skal være enkelt å lage og ikke minst godt å spise.

DAGENS OPPGAVE: Hvem er forfatter av boken Villmarkssykling?

Annonse

• Send ditt svar til konkurranse@utemagasinet.no innen kl. 24.00 samme dag. Husk å oppgi navnpostadresse og telefonnummer.

• Vinneren trekkes og offentliggjøres mandag kl. 10.00. 

 

Vinner av dagens luke er: Britt Sjøholt

Riktig svar: Mikkel Soya Bølstad

 

Et lite hint

 

NB: Ved å delta i UTEmagasinet sin julekalender bekrefter du automatisk at epostadressen din blir lagt inn i UTEmagasinet sitt ukentlige nyhetsbrev. Det vil inneholde artikler, nyheter og tester, samt noen ganger informasjon og tilbud. Utemagasinet.no er utgitt av Fri Flyt AS.

Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på "unsubscribe link" i footeren på alle nyhetsbrev eller ved å kontakte oss på kundeservice@friflyt.no. Vi vil behandle informasjonen på en god måte. For mer informasjon om personvernvilkår se friflyt.no. Ved å delta i julekalenderen aksepterer du disse vilkårene.

 

Gled noen med et UTE-abonnement. Gi UTE i julegave!

I tillegg til sju magasiner i postkassa, får du full digital tilgang til alt innhold på alle våre nettsider.

 

Forside på UTEmagasinet #113
Forside på UTEmagasinet #113